Pages

25 Ağustos 2010 Çarşamba

yaprak dökümü son bölüm izle

Yaprak dökümü son bölüm izle Türkiyenin en çok izlenen aile dizisi olmaya devam ediyor ve Yaprak dökümü son bölüm izle karakterleri de türkiyenin en çok sevilen karakterleri.Yaprak dökümü dizisi artık bir türkiye fenomeni haline geldi ve genç yaşlı herkes bu mükemmel eserden çevrilmiş bu güzel diziyi kaçırmadan izliyorlar.Diziye 10 üzerinden oy vermek gerekirse 10 puan vermemek ayıp olur.Yeni sezonda da bu diziyi kaçırmayın

9 Ağustos 2010 Pazartesi

yaprak dökümü 160.bölüm izle

yaprak dökümü 160.bölüm izle yaprak dökümü son bölüm izle ekranlara geliyor.Yaprak dökümü gerçekten çok tutulan bir dizi.Türkiyede milli maçı bile geçen ilk ve tek dizi olma ünvanına da sahip.Bu koşullarda bize de yaprak dökümü son bölüm izle mek düşüyor

Deniz Çakır



Deniz Çakır, 31 Aralık 1983 doğumludur. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Ankara’ da yaşayan Deniz Çakır mezun olduktan sonra İstanbul’ a yerleşti.
Konservatuvardan mezun olmadan önce Ankara Radyosu’nda, radyo tiyatrosu yaptı ve radyo reklamı seslendirdi.
İlk televizyon deneyimi olan “Kadın İsterse” deki Alev rolüyle tanındı. Ama asıl çıkışını Yaprak Dökümü adlı dizideki Ferhunde karakteriyle yapmıştır.

Tolga Karel





Tolga Karel Namı Tolga Önce Eğitimi Paris Devlet Konservatuarı Tiyatro BölümüDiğerSinema ve tiyatro eleştirmenliği adına yine Paris te yüksek ihtisas yapmıştır. Oyunculuğunun yanı sıra hali hazırda internettte çok popüler olan bir müzik kanalında sinema ve tiyatro hakkında haftalık köşe yazılarına devam etmekte olan Tolga Karel ayrıca Ebru Gündeş, Özcan Deniz, Hülya Avşar, Nalan, Ebru Yaşar, Petek Dinçöz, Zeynep Mansur, Hande Yener gibi solistlerin albümlerinde şarkı sözü yazarlığı ve besteciliği yapmıştır.

Gökçe Bahadır

Smile leyla (gökçe bahadır) resim ve biyografisi








Kasım 1981’de İstanbul'da doğdu.

Akademi İstanbul radyo Televizyon bölümünden mezun oldu.

Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro bölümünde eğitim aldı.

Akademi’de okurken bir yandan da Fenerbahçe FM'de radyo programı yaptı.

Okuldan mezun olduktan sonra Best Tv'de Vj’lik, ardından Show Tv'de Sinyal programının sunuculuğunu yaptı.

Tümay Özokur ajansına yazıldı.

Nejat Uygur Tiyatrosu'nda oynadı.

Fahriye evcen

fahriye evcen

Fahriye Evcen Kimdir?

Doğum Tarihi : 4 Haziran 1986 (1986-06-04) (yaş 21)
Doğum Yeri : Solingen, Almanya

Fahriye Evcen (d. 4 Haziran 1986) Türk dizi oyuncusu.
Boy : 1.70
Kilo : 51

Almanya’nın Solingen şehrinde doğdu. Dusseldorf Heinrich-Heine Üniversitesi Sosyoloji Bülümü’nde okurken dizi teklifleri alınca, okulu dondurup annesiyle birlikte İstanbul’a yerleşen Evcen, Halen Yaprak Dökümü adlı dizide Necla karakterini canlandırmaktadır.
Sosyolojiyi neden seviyor : Olaylara farklı bir gözle bakmayı öğretiyor her alanda yardımcı oluyor çünkü sosyoloji bütün davranışlarin ve bütün sitüyasyonları analiz eder ve sosyolog olduğunda hayat birazda olsa kolaylaşıyor diye düşünüyor.

Halil ergün



İznik''te doğdu. İlk ve ortaokulu İznik''te okudu. Haydarpaşa Pertevniyal Lisesinden sonra Ankara Siyasal Bilgiler Fakültesinde okudu. Halk oyuncularında 'Teneke' adlı oyunla profesyonel oldu. Vasıf Öngören, Mustafa Alabora, Erdoğan Akduman ile 'Ankara Birlik Sahnesi'ni kurdu. 1974 yılında Yılmaz Güney''in senaryosu olan 'İzin' filmiyle sinemaya başladı.

4 Ağustos 2010 Çarşamba

Yaprak dökümü yeni sezon

yaprak dökümü son bölüm izle yaprak dökümü izle dizisi bir sezona daha başlangıç yapacak ve çok iyi bölümler bizleri bekliyor.Yaprak dökümü yeni sezonda neler olacak şimdiden kestirmek zor ancak rekor kıracak orası kesin.